Συγκεντρώσεις στην πλ. Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

10:44 - 01/05/2023

Με δυο μεγάλες συγκεντρώσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα τιμάται η σημερινή Εργαστική Πρωτομαγιά. Η ΓΣΕΕ , η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνουν στις 11 το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και το ΠΑΜΕ την ίδια ώρα στο Σύνταγμα. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Συγκεντρώσεις στην πλ. Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα για την Εργατική Πρωτομαγιά on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπό βροχή και με ομπρέλες οι δύο συγκεντρώσεις στα Χανιά για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Εργατική Πρωτομαγιά τιμήθηκε και φέτος στα Χανιά σε δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις. Πανό και συνθήματα από τον κόσμο που κατέβηκε στους δρόμους… Με βροχερό καιρό και δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις τιμήθηκε στα Χανιά η Εργατική Πρωτομαγιά. Το Εργατικό Κέντρο Χανίων με άλλους φορείς και κόμματα, πραγματοποίησε συγκέντρωση στο μνημείο ειρήνης και εργαζομένων στο Πασακάκι. Η εκδήλωση ... Περισσότερα To άρθρο Υπό βροχή και με ομπρέλες οι δύο συγκεντρώσεις στα Χανιά για την Εργατική Πρωτομαγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

  Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Θεμιστοκλής Ανδρέας Μπάκας συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ζωντανό και ηχηρό το μήνυμα της εργατικής Πρωτομαγιάς

Τους ηρωικούς αγώνες του εργατικού κινήματος τίμησαν χιλιάδες εργαζόμενοι της Αθήνας, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωσητης Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τιμώντας την απεργία της 1ης Μαΐου και τους αγώνες των εργαζομένων. Τόνισαν όλοι και όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ ότι θα συνεχίσουν […] Ζωντανό και ηχηρό το μήνυμα της εργατικής Πρωτομαγιάς - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

ARRENA – LIVE

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – LIVE

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές