Σήμερα αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για το κόμμα Κασιδιάρη - Προ των πυλών ο αποκλεισμός του

07:08 - 02/05/2023

Το δεδομένο που υπάρχει είναι η καταδίκη από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών στελεχών της Χρυσής Αυγής - Δεν πρόκειται για πολιτικό σχηματισμό, αλλά σύμφωνα με το Δικαστήριο για «εγκληματική οργάνωση»

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Στις 20.00 η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα κόμματα Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου

Ο Άρειος Πάγος ενημέρωσε ότι η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα γίνει στις 8 το βράδυ.  Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αποφάσεις για τα κόμματα του Ηλία Κασιδιάρη και του Αναστάσιου Κανελλόπουλου. Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Εκλογές 2023: Στις 20.00 η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα κόμματα Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σήμερα αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για το κόμμα Κασιδιάρη

Σήμερα αργά το απόγευμα αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον Άρειο Πάγο.Σήμερα αργά το απόγευμα αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον Άρειο Πάγο.Σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές τροποποιήσεις, απόφαση για τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές θα πρέπει να λάβει η Ολομέλεια του τμήματος με 10μελή και όχι 5μελή σύνθεση. Χθες το απόγευμα απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σήμερα «κληρώνει» στον Άρειο Πάγο για Κασιδιάρη και Κανελλόπουλο

Θα ακολουθήσουν το… δρόμο Μπογδάνου και Λατινοπούλου; Σήμερα αργά το απόγευμα αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον Άρειο Πάγο. Αυτό που θα κριθεί είναι η εκλογική τύχη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες» και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει τον έλεγχο νομιμότητας Το άρθρο Σήμερα «κληρώνει» στον Άρειο Πάγο για Κασιδιάρη και Κανελλόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Εκλογές 2023: Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα Κασιδιάρη – Κατεβαίνει το ΕΑΝ

Ό Άρειος Πάγος επέτρεψε στο κόμμα ΕΑΝ του πρώην αντιεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου να συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου ενώ μπλόκαρε το κόμμα Κασιδιάρη. Η απόφαση ελήφθη από την ολομέλεια του Α1 τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση 9-1 η ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Α. Πάγου μπλόκαρε το κόμμα Το άρθρο Εκλογές 2023: Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα Κασιδιάρη – Κατεβαίνει το ΕΑΝ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για κόμμα Κασιδιάρη

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη καταθέσει υπόμνημα για το κόμμα Κασιδιάρη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σήμερα αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για Κασιδιάρη, Κανελλόπουλο και άλλα 36 κόμματα

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η τελική απόφαση του Αρείου Πάγου που θα κρίνει αν το μόρφωμα Κασιδιάρη θα πάρει μέρος στις εθνικές εκλογές ή θα αποκλειστεί λόγω της κυβερνητικής ρύθμισης που θέτει θεσμικό ανάχωμα σε εγκληματικές οργανώσεις που επιδιώκουν την είσοδό τους στην Βουλή. Σύμφωνα με το εκλογικό χρονοδιάγραμμα, εως τα μεσάνυχτα θα διεξαχθεί …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Την κατάρριψη πυραύλου και drones των Χούθι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του