Μετρό Θεσσαλονίκης: Δοκιμαστική κίνηση του συρμού (βίντεο)

07:44 - 02/05/2023

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος Πρόκειται, όπως αναφέρει, “για τη μετακίνηση ενός συρμού… Μετρό Θεσσαλονίκης: Δοκιμαστική κίνηση του συρμού (βίντεο) - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από τον Νίκο Ταχιάο με τη δοκιμαστική κίνηση συρμού

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δοκιμαστικό δρομολόγιο συρμού από το σταθμό «Παπάφη»

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης ανήρτησε πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Όπως αναφέρει, ήταν δοκιμαστική μετακίνηση ενός συρμού του μετρό από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα χρόνο που θα ολοκληρωθεί το έργο και τι θα βλέπουν οι μπροστινοί επιβάτες. ... Περισσότερα To άρθρο Μετρό Θεσσαλονίκης: Δοκιμαστικό δρομολόγιο συρμού από το σταθμό «Παπάφη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έγινε δοκιμαστική κίνηση συρμού - Βίντεο από την αναχώρηση

Ένα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Νίκος Ταχιαός, στο οποίο απεικονίζεται η διέλευση συρμού από τις στάσεις...

Διαβάστε το στο Zougla

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από δοκιμαστική κίνηση συρμού – Η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Πρόκειται, όπως αναφέρει, «για τη μετακίνηση ενός συρμού από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα χρόνο που θα ολοκληρωθεί το έργο και τι θα […]

Διαβάστε το στο in.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από δοκιμαστική κίνηση συρμού

Ο Νίκος Ταχιάος δημοσίευσε βίντεο που αποτυπώνει τι θα βλέπουν οι μπροστινοί επιβάτες του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Το πρώτο βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού – Θα λειτουργήσει σε ένα χρόνο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Πρόκειται, όπως αναφέρει, για τη μετακίνηση ενός συρμού από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα χρόνο που θα ολοκληρωθεί το έργο και τι […] Το άρθρο Μετρό Θεσσαλονίκης: Το πρώτο βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού – Θα λειτουργήσει σε ένα χρόνο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης! Δείτε βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Πρόκειται, όπως αναφέρει, "για τη μετακίνηση ενός συρμού από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα χρόνο που θα ολοκληρωθεί το έργο και τι θα βλέπουν οι Το άρθρο Αντίστροφη μέτρηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης! Δείτε βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος Το άρθρο Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο με δοκιμαστική κίνηση συρμού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία το έργο - Βίντεο από τη δοκιμαστική κίνηση συρμού

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο με δοκιμαστική κίνηση του συρμού

Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Πρόκειται, όπως αναφέρει, “για τη μετακίνηση ενός συρμού από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα χρόνο που θα ολοκληρωθεί το έργο και τι θα […] Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο με δοκιμαστική κίνηση του συρμού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική κίνηση συρμού του μετρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του μετρό Θεσσαλονίκης δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω Facebook από τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό», Νίκο Ταχιάο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έγινε δοκιμαστική κίνηση συρμού – Βίντεο από την αναχώρηση

Πραγματοποιήθηκε η δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού στο Μετρό Θεσσαλονίκης Βίντεο με τη δοκιμαστική κίνηση ενός συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος Πρόκειται, όπως αναφέρει, «για τη μετακίνηση ενός συρμού από τον Σταθμό Παπάφη σε άλλον σταθμό που αποτυπώνει πώς θα λειτουργεί το δίκτυο σε ένα […] The post Μετρό Θεσσαλονίκης: Έγινε δοκιμαστική κίνηση συρμού – Βίντεο από την αναχώρηση appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη