Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»
12:46 - 02/05/2023
Στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο παρουσιαστής
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Έγινα σαν τον δάσκαλό μου»
Η Κατερίνα Καινούριγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Άμα σου αρέσει, θες να πας να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»
Κατερίνα Καινούργιου: Μίνι ένταση στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μεταξύ της παρουσιάστριας και του Ανδρέα ΜικρούτσικουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Έγινα σαν τον δάσκαλό μου»
Η Κατερίνα Καινούριγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης 02/05. Στην αρχή της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τη Κατερίνα Καινούργιου πώς γίνεται κάθε φορά, όποιο θέμα έχουν στην εκπομπή της, να καταλήγει πάντα στα προσωπικά της παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε και απάντησε: «Όταν ξεκίνησα εγώ είχα έναν δάσκαλο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠρόταση «βόμβα» από την Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;» [Βίντεο]
Την άποψή της για τον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/5) και άφησε αιχμές για τον δικό της άμεσο ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο […]
Το άρθρο Πρόταση «βόμβα» από την Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Θυμάμαι πόσο πόνεσα για σένα»
Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά για το όνειρο που είχε δει την ημέρα που […]
The post Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Θυμάμαι πόσο πόνεσα για σένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚαινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θέλεις να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»
«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Διαβάστε το στο neolaia.gr