Χειμαρρώδης η πριγκίπισσα Άννα για τον Κάρολο λίγο πριν τη στέψη: «Ο λαός ξέρει τι παίρνει, ως βασιλιάς δεν θα αλλάξει» [βίντεο]
17:22 - 02/05/2023
Πριγκίπισσα Άννα: Μία σπάνια και χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε 5 μέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Κάρολου η αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα. Η 72χρονη μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ πριγκίπισσα Άννα ουσιαστικά πήγε κόντρα στον βασιλιά Κάρολο όταν δήλωσε ότι η μοναρχία που συμπεριλαμβάνει λιγότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας με ενεργούς ρόλους δεν αποτελεί καλή ιδέα. Princess […]
Το άρθρο Χειμαρρώδης η πριγκίπισσα Άννα για τον Κάρολο λίγο πριν τη στέψη: «Ο λαός ξέρει τι παίρνει, ως βασιλιάς δεν θα αλλάξει» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πριγκίπισσα Άννα για Κάρολο λίγο πριν τη στέψη: Ξέρετε τι θα δείτε, ως βασιλιάς δεν θα αλλάξει
Τάχθηκε κατά της προοπτικής μίας «ψαλιδισμένης» μοναρχίας, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί οτι θέλει ο νέος μονάρχης
Διαβάστε το στο Πριγκίπισσα Άννα για βασιλιά Κάρολο πριν τη στέψη του: «Οι Βρετανοί ξέρουν τι θα πάρουν, δεν νομίζω να αλλάξει»
Η πριγκίπισσα Άννα έδωσε συνέντευξη λίγες μέρες πριν τη στέψη του αδερφού της και είπε πως οι Βρετανοί γνωρίζουν τι είδους μονάρχη θα έχουν, αφού ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη δείξει δείγματα της διακυβέρνησης του. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 72χρονη κόρη της Ελισάβετ είπε πως «ξέρετε τι θα πάρετε γιατί έχει εξασκηθεί για λίγο και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Έχει δεσμευτεί για το δικό του επίπεδο υπηρεσιών». Επίσης, διαφώνησε με τον αδερφό της για την ιδέα της «αδυνατισμένης μοναρχίας», δηλαδή ο θεσμός να απαρτίζεται από λιγότερα μέλη και να μειωθούν οι οικονομικές απολαβές. «Νομίζω πως ο όρος “αδυνατισμένη μοναρχία” ειπώθηκε σε μια εποχή που υπήρχαν περισσότερα εργαζόμενα μέλη στην οι
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr