My Style Rocks: Χαμός στο πλατό: «Παναγία μου σταματήστε!» - Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη

18:54 - 02/05/2023

My Style Rocks: Η Ηλιάνα παρενέβη όταν Αναστασία και Σελένη ξέφυγαν με αφορμή τη βαθμολογία των κοριτσιών.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: Μύρισε «μπαρούτι» το πλατό – «Παναγία μου σταματήστε», φώναξε η Παπαγεωργίου – Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη

Την Τρίτη (2/5) ολοκληρώθηκε άλλο ένα λαμπερό Gala του My Style Rocks με τα κορίτσια να πραγματοποιούν ξεχωριστές εμφανίσεις. Το Gala ήταν εμπνευσμένο από τα 80’s με την Disco, την ποπ, την έγχρωμη TV, τα περιοδικά μόδας, το σινεμά, να είναι οι κύριες πηγές του στιλ για τη γυναίκα εκείνης της εποχής που νιώθει την ανάγκη να αγγίξει την υπερβολή προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Οι παίκτριες φόρεσαν πολύχρωμα ρούχα, είχαν έντονα μακιγιάζ και πολυάριθμα αξεσουάρ με στόχο να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Με το παιχνίδι να βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμο σημείο και κάθε βαθμολογία, κριτών και παικτριών να έχει τη δική της βαρύτητα, οι παίκτριες περπάτησαν στ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

My Style Rocks: «Παναγία μου σταματήστε» – Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αναστασία και στη Σελένη. (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες