ΗΠΑ: Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom

19:46 - 02/05/2023

ΗΠΑ: Ο πολιτειακός γερουσιαστής φέρεται να πάτησε κατά λάθος το κουμπί «ενεργοποίηση κάμερας» όταν κατάργησε τη σίγαση για να ψηφίσειΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ένας γερουσιαστής στις ΗΠΑ, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης εμφανίστηκε ημίγυμνος.  Πρόκειται για τον Γερουσιαστή Κάλβιν Μπαρ της Πολιτείας της Μινεσότα με την εικόνα του να κάνει τον γύρο του κόσμου και να έχει γίνει viral.  Σύμφωνα με την Daily Mail, o Μπαρ φέρεται να πάτησε κατά λάθος ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΗΠΑ: Γερουσιαστής έγινε viral όταν εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη

Τι συνέβη

Διαβάστε το στο in.gr

Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom

Ένα απρόοπτο γεγονός αντιμετώπισε ένας γερουσιαστής από την Πολιτεία της Μινεσότα των ΗΠΑ, γιατί εμφανίστηκε γυμνός καταλάθος κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας, που διεξάγονταν διαδικτυακά, μέσω Zoom. Συγκεκριμένα, ο Κάλβιν Μπαρ ενεργοποίησε την κάμερα του, πατώντας το κουμπί «ενεργοποίηση κάμερας», όταν έπρεπε να ψηφίσει, ανέφερε η dailymail.co.uk. Έτσι, εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα, με αρκετούς συναδέλφους του να ξεσπούν σε γέλια και εκείνον να κλείνει γρήγορα την κάμερα του. Ειδικότερα, ο Κάλβιν Μπαρ καταγράφηκε από την κάμερα του Zoom να ψηφίζει χωρίς μπλούζα κατά τη διάρκεια μιας νομοθετικής συνεδρίασης το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γερουσιαστής στις ΗΠΑ έγινε viral -Ψήφισε ημίγυμνος από το κρεβάτι του

Εποχές... πανδημίας θύμισε ένα αστείο σκηνικό στις ΗΠΑ όταν ένας γερουσιαστής της Πολιτείας της Μινεσότα καταγράφηκε από την κάμερα του Zoom να ψηφίζει χωρίς μπλούζα κατά τη διάρκεια μιας νομοθετικής συνεδρίασης το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΗΠΑ: Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom

ΗΠΑ: Ο πολιτειακός γερουσιαστής φέρεται να πάτησε κατά λάθος το κουμπί «ενεργοποίηση κάμερας» όταν κατάργησε τη σίγαση για να ψηφίσει Πολιτειακός γερουσιαστής στις ΗΠΑ εμφανίστηκε ημίγυμνος κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ψηφοφορίας μέσω Zoom και έγινε viral. Συγκεκριμένα, ο Κάλβιν Μπαρ της Πολιτείας της Μινεσότα καταγράφηκε από την κάμερα του Zoom να ψηφίζει χωρίς μπλούζα κατά τη […] The post ΗΠΑ: Γερουσιαστής εμφανίστηκε ημίγυμνος από το κρεβάτι του σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση