Ακρόπολη: Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος Δημήτρης που έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης – «Ήταν ένα μαρτύριο, να μην το ζήσει κανένας»

19:52 - 02/05/2023

Ακρόπολη: Εξιτήριο πήρε την Πρωτομαγιά ο 18χρονος Δημήτρης που έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης από συνομηλίκους του το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην περιοχή της Ακρόπολης. «Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» είπε ο 18χρονος μιλώντας στο Star. […] Το άρθρο Ακρόπολη: Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος Δημήτρης που έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης – «Ήταν ένα μαρτύριο, να μην το ζήσει κανένας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι: «Ήταν ένα μαρτύριο, να μην το ζήσει κανένας»

Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος Δημήτρης που έπεσε θύμα επίθεσης από συνομηλίκους του το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]