Μαρία Μενούνος: «Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πως να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο»

21:08 - 02/05/2023

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ελληνοαμαερικάνιδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, έχασε την μητέρα της από καρκίνο. Η ίδια […] The post Μαρία Μενούνος: «Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πως να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μενούνος: «Μου έδειξες πως να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο…»

«Σε ευχαριστώ...»

Διαβάστε το στο

Μαρία Μενούνος: Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πώς να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο και να χαμογελάω

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία στις 7 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι με τον σύζυγό της περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας «Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας» και αποκάλυψαν μάλιστα και το φύλο του, έχασε τη μαμά της από καρκίνο ύστερα από τετράχρονη μάχη που έδωσε εκείνη με μια σπάνια μορφή και από τότε δεν υπάρχει μέρα και στιγμή που να μην τη σκέφτεται… Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία συνοδευόμενη από έν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος για τον χαμό της μητέρας της: «Μου έδειξες πώς να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο, σ΄ ευχαριστώ»

Μαρία Μενούνος: Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ελληνοαμαερικάνιδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, έχασε την μητέρα της από καρκίνο. Η ίδια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με την οποία ευχαριστεί τη μητέρα της γράφοντας: «μου έδειξες πως να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο και να χαμογελάω σε όλη τη διαδικασία». Μαρία […] Το άρθρο Συγκινεί η Μαρία Μενούνος για τον χαμό της μητέρας της: «Μου έδειξες πώς να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο, σ΄ ευχαριστώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο