Βάνα Μπάρμπα: «Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

08:52 - 03/05/2023

Ειλικρινής, χειμαρρώδης, πληθωρική. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά στο Hello! και τον Σάββα Μπίτζα και αναφέρεται σε πτυχές της ζωής της […] The post Βάνα Μπάρμπα: «Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω αγώνα να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα»

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, σημειώνοντας πως τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα. Επισημαίνει πως της αντλεί δύναμη από την κόρη της και την πίστη.

Διαβάστε το στο

Βάνα Μπάρμπα: «Το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα - Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον τρόπο που το διαχειρίζεταιΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της: «Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πώς θα περιέγραφες την περίοδο που διανύεις; Είναι απαιτητική για σένα; Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη δική μου θέση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Αποκαλυπτική και χωρίς να κρύβεται, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Hello!. «Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα», είπε η Βάνα Μπάρμπα. «Τώρα κάνω μια […] Το άρθρο Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο – Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη της στο Hello! και τον Σάββα Μπίτζα.Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη της στο Hello! και τον Σάββα Μπίτζα.Πώς θα περιέγραφες την περίοδο που διανύεις; Είναι απαιτητική για σένα; Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη δική μου θέση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει – «Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό HELLO! και στον δημοσιογράφο, Σάββα Μπίτζα. To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει – «Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη δική μου θέση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν...»

Διαβάστε το στο news.gr

Βάνα Μπάρμπα: "Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα"

"Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη δική μου θέση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο