Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία»

10:30 - 03/05/2023

Για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Action24 μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη. Τη γνωστή δημοσιογράφο εντόπισαν οι κάμερες των […] The post Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου και Παυλόπουλο: Δεν μου ευχήθηκαν

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, παιδιά. Θέλω να μιλήσω για τη δική μου εκπομπή», είπε η Ντόρα Κουτροκόη. Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Action24. Τη γνωστή δημοσιογράφο εντόπισαν οι κάμερες έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και τη ρώτησαν για το καινούργιο της ξεκίνημα. «Άγχος είχα. Πάντα ... Περισσότερα To άρθρο Η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου και Παυλόπουλο: Δεν μου ευχήθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου και Παυλόπουλο: «Δεν μου ευχήθηκαν, αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία»

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Action24. Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Action24. «Άγχος είχα. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη φορά αλλά ήταν όλα όπως τα περίμενα. Ακόμη θέλει τον χρόνο της η υγεία μου για να αποκατασταθεί αλλά εντάξει», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη. Σε ερώτηση για το εάν της ευχήθηκαν ή όχι οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντόρα Κουτροκόη: Τα “καρφιά” για Οικονόμου – Παυλόπουλο – «Δεν πήραν θέση στο “ψαλίδισμα”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/5 η Ντόρα To άρθρο Ντόρα Κουτροκόη: Τα “καρφιά” για Οικονόμου – Παυλόπουλο – «Δεν πήραν θέση στο “ψαλίδισμα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο