Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες, τώρα ό,τι θυμούνται χαίρονται;»
12:32 - 03/05/2023
Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και μεταξύ […]
The post Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες, τώρα ό,τι θυμούνται χαίρονται;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον Γεωργούλη τον κυνηγούσαν όλες, ασήμαντη η καταγγέλλουσα»
«Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία»
Διαβάστε το στο tanea.grΤιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Ασήμαντη» η καταγγέλλουσα – «Τον κυνηγούσαν όλες»
Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα αλλά και για την υπόθεση του ευρωβουλευτή και ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως «είδα το Maestro αλλά δεν έπεσα και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής». Σχολιάζοντας την Ελίνα Παπίλα ανέφερε πως «Δε νομίζω ότι έχει το χρυσό “κερατάκι” της πρώτης» ενώ σε ότι αφορά τον Νίκο Μουτσινά είπε: «δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη»
Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων, μεταξύ αυτών για την υπόθεση Γεωργούλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το Maestro δεν ήταν κάτι που την εντυπωσίασε. «Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη, αν μου λέγατε για μια γκ@μεν@ρ@»
Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.Η Τιτίκα Στασινοπούλου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων, μεταξύ αυτών για την υπόθεση Γεωργούλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το Maestro δεν ήταν κάτι που την εντυπωσίασε. «Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. Εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη»
Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου. Η ηθοποιός
To άρθρο Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤιτίκα Στασινοπούλου για Γεωργούλη: «Είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες, Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό»
«Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται;»
Διαβάστε το στο news.grΤιτίκα Στασινοπούλου: «Τον Αλέξη Γεωργούλη τον κυνηγούσαν όλες – Η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη»
Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αν μου λέγατε για μια γκομενάρα, θα έλεγα εντάξει το παλικάρι θόλωσε. Εδώ δεν έχει θόλωσε, είναι μια ασήμαντη»
Διαβάστε το στο neolaia.grΤιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη»
Η Τιτίκα Στασινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το Maestro δεν ήταν κάτι που την εντυπωσίασε. «Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. Εγώ είμαι καχύποπτη. Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που τον κυνηγούσαν όλες. Αν μου λέγατε για μια […]
The post Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr