Survivor – Απηύδησε η Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις»

21:30 - 03/05/2023

Φωτιές πολλές φαίνεται πως έχουν ανάψει στην καλύβα του Survivor All Star μετά τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο […] The post Survivor – Απηύδησε η Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις»

Survivor All Star: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποκάλυψε ότι περνά δύσκολα εξαιτίας του Σπύρου ΜαρτίκαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις» – Έξαλλη η Στέλλα Ανδρεάδου

Φωτιές πολλές φαίνεται πως έχουν ανάψει στην καλύβα του Survivor All Star μετά τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.Φωτιές πολλές φαίνεται πως έχουν ανάψει στην καλύβα του Survivor All Star μετά τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η Στέλλα Ανδρεάδου προχώρησε σε ένα δριμύ κατηγορώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο