Μαρία Μενούνος για τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας»
14:40 - 04/05/2023
Η Μαρία Μενούνος λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αποκάλυψε
To άρθρο Μαρία Μενούνος για τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας…»
Τι είπε η Μαρία Μενούνος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας
Διαβάστε το στο Μαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος το παιδί μας»
Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, την οποία και ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Μενούνος για τον καρκίνο και τη μητρότητα: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας»
Η Μαρία Μενούνος λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος το παιδί μας»
Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, την οποία και ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει. Η Μαρία Μενούνος λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, την οποία και ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει. Η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα μιλώντας στο […]
The post Μαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος το παιδί μας» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr