My Style Rocks: Emilia Vodos σε Νικόλ Δεσποτοπούλου – «Ο μπαμπάς μου μού είπε να σε “προσέχω” και είχε δίκιο»
18:18 - 04/05/2023
Άλλο ένα εκρηκτικό επεισόδιο My Style Rocks προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 4/5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του
To άρθρο My Style Rocks: Emilia Vodos σε Νικόλ Δεσποτοπούλου – «Ο μπαμπάς μου μού είπε να σε “προσέχω” και είχε δίκιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks - Emilia Vodos σε Νικόλ Δεσποτοπούλου: Ο πατέρας μου μου είχε πει να σε προσέχω κι είχε δίκιο
«Εμένα ο μπαμπάς σου από που με ξέρει δηλαδή;» της απάντησε η Νικόλ - Δείτε βίντεο με τον διάλογό τους
Διαβάστε το στο My Style Rocks - Αιμιλία σε Νικόλ: «Ο πατέρας μου, μου είχε πει να σε προσέχω, είχε δίκιο»
My Style Rocks: Αιμιλία και Νικόλ ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά την παρέα που κάναν πριν το παιχνίδι και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombMy style Rocks: Άναψαν τα «αίματα» ανάμεσα σε Emilia και Νικόλ – «Ο μπαμπάς μου μού είπε να σε “προσέχω” και έπεσε μέσα»
Άλλο ένα εκρηκτικό επεισόδιο My Style Rocks προβλήθηκε την Πέμπτη (4/5) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Emilia Vodos φαίνεται πώς άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και οι παίκτριες αποφάσισαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους κάτι που έφερε αρκετές εντάσεις στο πλατό. Όπως αποκάλυψε η παίκτρια που στο κόνσεπτ της πήγαινε σε συνάντηση με τους 17χρονους fan της, ο πατέρας της έχει λόγο για τα look της και γι’ αυτό αποφεύγει να του τα δείξει πριν εμφανιστεί στο παιχνίδι. Ανέφερε επίσης ότι ακούει πολύ τι της λέει ο μπαμπάς της και από την αρχή της είχε πει να προσέχει δύο συγκεκριμένα κορίτσια και βγήκε αληθινός! «Μου είχε πει ο μπαμπάς μου στις αρχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr