Μλαντένοβιτς: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη»

18:44 - 04/05/2023

Μλαντένοβιτς: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη» 04/05/2023 Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τους Πολωνούς έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας. Κινδυνεύει με «βαριά καμπάνα». Η Λέγκια κατέκτησε το 20ο Κύπελλο της ιστορίας της επικρατώντας στα πέναλτι με 6-5 της Ράκοβ (κ.α. 0-0, παρ. 0-0). Η αναμέτρηση ωστόσο επισκιάστηκε από την ανάρμοστη συμπεριφορά του αριστερού μπακ-χαφ Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος επιτέθηκε σε τρεις αντιπάλους του με συνέπεια να απειλείται με «βαριά καμπάνα» από την πολωνική ομοσπονδία. Ο 31χρονος διεθνής, ο οποίος φέρεται να έχει «κλείσει» στον Παναθη

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μλαντένοβιτς: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη»

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τους Πολωνούς έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας. Κινδυνεύει με «βαριά καμπάνα». Η Λέγκια κατέκτησε το 20ο Κύπελλο της ιστορίας της επικρατώντας στα πέναλτι με 6-5 της Ράκοβ (κ.α. 0-0, παρ. 0-0). Η αναμέτρηση ωστόσο επισκιάστηκε από την ανάρμοστη συμπεριφορά […] The post Μλαντένοβιτς: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)