Βάνα Μπάρμπα: «Ζει σε έναν άλλον κόσμο, όπου δεν πονά ψυχικά, εγώ όμως πονάω»
20:34 - 04/05/2023
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα. Μέσα σε όλα, […]
The post Βάνα Μπάρμπα: «Ζει σε έναν άλλον κόσμο, όπου δεν πονά ψυχικά, εγώ όμως πονάω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα και το σοκ για τη μητέρα της που έχει άνοια: «Ζει σε έναν άλλον κόσμο, όπου δεν πονά ψυχικά»
Στο περιοδικό Hello μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και για τη μητέρα της η οποία τα τελευταία χρόνια πάσχει από άνοια.Στο περιοδικό Hello μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και για τη μητέρα της η οποία τα τελευταία χρόνια πάσχει από άνοια.«Η μητέρα μου έχει άνοια, το οποίο για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου. Το Πάσχα που πήγα, κοιμόταν από τις 8 και εγώ τη φυλούσα. Έβλεπα το κερί της Ανάστασης και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάνα Μπάρμπα για τη μητέρα της που έχει άνοια: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο, δεν πονάει ψυχικά»
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη μητέρα της, που
To άρθρο Βάνα Μπάρμπα για τη μητέρα της που έχει άνοια: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο, δεν πονάει ψυχικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr