Survivor – Σωριάστηκε στο έδαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»
23:02 - 04/05/2023
Στον στίβο μάχης του Survivor All Star ξεχύθηκαν για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Πέμπτης, οι Μπλε και οι Κόκκινοι […]
The post Survivor – Σωριάστηκε στο έδαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star - Σωριάστηκε στο έδαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»
Πολύ δυνατές οι αναμετρήσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Survivor All Star - Σωριάστηκε στο έδαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» (Βίντεο)
Πολύ δυνατές οι αναμετρήσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»
Survivor All Star: Ο παίκτης των Μπλε αποχώρησε τραυματίας μετά από σοβαρό χτύπημα στο σκοινί.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ σοβαρός τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» (video)
Σοκ προκάλεσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» ο σοβαρός τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια που σωριάστηκε στο έδαφος και φώναζε πως δεν ένιωθε τον σβέρκο του. Ο μισθοφόρος του Survivor All Star, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/5), χτύπησε το κεφάλι του κατά τον αγώνα και ένα σχοινί …
Διαβάστε το στο agriniopress.grSurvivor All Star: Τραυματίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας – «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»
Τεταμένο ήταν το κλίμα στην κόκκινη ομάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star. Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε για τη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη αφότου βγήκε υποψήφιος και μπήκε στον σημερινό στίβο μάχης αποφασισμένος να κερδίσει, προκειμένου να μιλήσει με την κόρη του. Στη διάρκεια του αγωνίσματος κι ενώ ξεκινούσε […]
The post Survivor All Star: Τραυματίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας – «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr