Χρήστος Βασιλόπουλος: «Άφησα ένα λιθαράκι σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση»

14:56 - 05/05/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον 2,5 ετών γιο […] The post Χρήστος Βασιλόπουλος: «Άφησα ένα λιθαράκι σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Βασιλόπουλος: Άφησα ένα λιθαράκι στην αμερικανική τηλεόραση

“Φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια” εξομολογήθηκε, επίσης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά όπου και μίλησε για τον 2,5 ετών γιο του, τον Απόλλωνα αλλά και τα 14 χρόνια ζωής στο Λος Άντζελες. «Τα 14 χρόνια στο Λος Άντζελες ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Βασιλόπουλος: Άφησα ένα λιθαράκι στην αμερικανική τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χρήστος Βασιλόπουλος: Άφησα ένα λιθαράκι, έστω και μικρό, σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση

Για τα 14 χρόνια που έζησε στο Λος Άντζελες αλλά και για τον 2,5 ετών γιο του μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και το δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. «Τα 14 χρόνια στο Λος Άντζελες ήταν εύκολα, αλλά και δύσκολα, με πολλές εμπειρίες. Έγινα πατέρας που για μένα είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου θα είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα. Διαλέγω να είμαι καλός μπαμπάς με το να είμαι δίπλα του και να τον αγαπάω και να του δίνω όλη μου την προσοχή» σημείωσε αρχικά ο ηθοποιός. «Έλεγα πάντα ότι ήθελα να κάνω τρεις κόρες και φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο