Κώστας Παπανικολάου: “Θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα”
18:56 - 05/05/2023
Ο Κώστας Παπανικολάου γράφει το γράμμα της ζωής του και το στέλνει στον 15χρονο εαυτό του, για να τον 'προειδοποιήσει' για όλες εκείνες τις δύσκολες, αλλά και τις όμορφες στιγμές που τον περιμένουν στο μέλλον.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το γράμμα του Παπανικολάου στον μικρότερο εαυτό του: «Κωστάκη, θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα»
Ο Κώστας Παπανικολάου «έστειλε» ένα γράμμα στον 15χρονο εαυτό του με την βοήθεια της Euroleague, μιλώντας του για τις δυσκολίες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές που θα ζήσει στην καριέρα του.
Διαβάστε το στο Παπανικολάου προς τον μικρότερο εαυτό του: «Θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα»
Παπανικολάου προς τον μικρότερο εαυτό του: «Θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα»
05/05/2023
Γράμμα προς τον 15χρονο εαυτό του έστειλε, μέσω της EuroLeague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει τον μικρό Κωστάκη για τις δυσκολίες, αλλά και για τις όμορφες στιγμές που τον περιμένουν τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.
«Γειά σας, είμαι ο Κώστας Παπανικολάου, παίκτης του Ολυμπιακού και αυτό είναι ένα γράμμα προς τον μικρότερο εαυτό μου.
Γειά σου Κωστάκη, είσαι 15. Εγώ είμαι ο Κώστας από το μέλλον, είμαι 32, οπότε θέλω να σου πω δυο πράγματα για το πως έχει εξελιχθεί η ζωή για σενα μέχρι τώρα.
Διαβάστε το στο filathlos.grΤο γράμμα του Παπανικολάου στον μικρότερο εαυτό του: «Κωστάκη, θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα» (vid)
Ο Κώστας Παπανικολάου «έστειλε» ένα γράμμα στον 15χρονο εαυτό του με την βοήθεια της Euroleague, μιλώντας του για τις δυσκολίες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές που θα ζήσει στην καριέρα του.
Διαβάστε το στο to10.gr