Γιώργος Καράμπελας: «Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου»
19:54 - 05/05/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράμπελας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα […]
The post Γιώργος Καράμπελας: «Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καράμπελας: Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου
“Aν έβαζα το κόμμα… Χωριστών Δωματίων, θα έπιανε αυτοδυναμία” τονίζει ο Γιώργος Καράμπελας. Στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την σύζυγο του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράμπελας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. “Βεβαίως και έχω κάνει έναν γάμο και είμαι σε έναν ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Καράμπελας: Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Καράμπελας: «Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγο μου»
Φέτος συμπληρώνω 20 χρόνια γάμου και 23 χρόνια είμαστε μαζί, δηλώνει ο ίδιος.
Διαβάστε το στο Γιώργος Καράμπελας: «Με τη σύζυγό μου κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράμπελας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο thebest.gr