Σήμερα η στέψη του βασιλιά Καρόλου: Το πρόγραμμα της τελετής και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι

07:04 - 06/05/2023

Κληρονόμος του θρόνου εδώ και 70 χρόνια, ο Κάρολος σήμερα αναμένεται να στεφθεί κι επίσημα βασιλιάς της Αγγλίας σε μια μεγαλοπρεπή και βαθιά θρησκευτική τελετή. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η στέψη του Καρόλου αναμένεται να είναι συντομότερη από εκείνη της μητέρας του πριν από επτά δεκαετίες. Τότε, η τελετή – που ήταν η πρώτη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ τροποποιεί το πρόγραμμα των καναλιών

Αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών φέρνει η λαμπερή στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Λονδίνο, καθώς θέλουν να καλύψουν το ιστορικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά από περίπου 70 χρόνια. Στο MEGA, στις 12.45, θα ξεκινήσει ειδική εκπομπή με τη Μαριλένα Γεραντώνη. Ο απεσταλμένος Ζήσης Μούσιος, όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο και εκλεκτοί καλεσμένοι θα μεταφέρουν και θα σχολιάσουν τα όσα θα συμβούν. Το OPEN, από τις 13.30 έως τις 15.00, θα προβάλλει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Η Νίνα Καραμήτρου και όλο το δημοσιογραφικό team αναλαμβάνει δράση, με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στην Αθήνα και το Λονδίνο. O ΣΚΑΪ καταγράφει από το πρωί λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δείτε live τη στέψη του βασιλιά Καρόλου! Οι πρώτες εικόνες από το Αββαείο & οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Στέψη Καρόλου: Μία μεγάλη μέρα ξημέρωσε σήμερα (6/5) για το Ηνωμένο Βασίλειο αφού μετά από 74 χρόνια οι πολίτες θα δουν τη στέψη του νέου τους βασιλιά, Καρόλου. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο gossip-tv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»