Μελέτης Ηλίας: «Έπαιρνα ναρκωτικά, έφτασα κοντά στον θάνατο και οι γονείς μου το έμαθαν από μία συνέντευξη»

14:32 - 06/05/2023

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μελέτης Ηλίας στην εφημερίδα On Time. Ο γνωστός ηθοποιός, που […] The post Μελέτης Ηλίας: «Έπαιρνα ναρκωτικά, έφτασα κοντά στον θάνατο και οι γονείς μου το έμαθαν από μία συνέντευξη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελέτης Ηλίας: Έφτασα κοντά στο θάνατο, έπαιρνα ναρκωτικά, οι γονείς μου το έμαθαν από συνέντευξη

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Μελέτη Ηλία, που μίλησε για την εποχή που έπαιρνε ναρκωτικά και πως αποφάσισε να σταματήσει. Ο Μελέτης Ηλίας, που φέτος συμμετείχε στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» ταυτόχρονα με τη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» της ΕΡΤ, μίλησε στην εφημερίδα On Time. Έχεις δηλώσει ότι έχεις κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε νεαρή ηλικία. ... Περισσότερα To άρθρο Μελέτης Ηλίας: Έφτασα κοντά στο θάνατο, έπαιρνα ναρκωτικά, οι γονείς μου το έμαθαν από συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μελέτης Ηλίας: Έπαιρνα ναρκωτικά, ήρθα κοντά στον θάνατο και οι γονείς μου το έμαθαν από μία συνέντευξη

Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time».Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time».Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» ταυτόχρονα με τη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» της ΕΡΤ, μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τις απαγορευμένες ουσίες. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Έχεις δηλώσει ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μελέτης Ηλίας: "Έπαιρνα ναρκωτικά, έφτασα κοντά στον θάνατο και οι γονείς μου το έμαθαν από μία συνέντευξη"

"Αν δοκιμάσεις, είσαι πιο κοντά στο τέλος παρά στην επιστροφή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο