Μητσοτάκης: Για να αποτραπούν πολιτικές τερατογενέσεις θα πρέπει να βγει η ΝΔ πολύ ισχυρή από την κάλπη της 21ης Μαΐου

16:26 - 06/05/2023

«Η σύγκλιση των πολιτικών είναι σημαντικότερη από το άθροισμα των εδρών στη Βουλή»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει βιώσιμη κυβέρνηση το βράδυ της 21ης Μαΐου

«Θα αξιοποιήσω μέχρι και το τελευταίο λεπτό που έχω στη διάθεσή μου να παρουσιάσω στους πολίτες το όραμά μου για την Ελλάδα του μέλλοντος, να παρουσιάσω το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία… Η απλή αναλογική είναι μία νάρκη στην πολιτική σταθερότητα, ένα εκλογικό σύστημα από το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει μία σταθερή κυβέρνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24ω και στους Γιάννη Σαραντάκο και Βασίλη Τσεκούρα. «Από την κυβέρνηση ηττημένων, πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023 και όχι την Ελλάδα του 1981». «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν έβγαιναν οι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μητσοτάκης: Ο μόνος τρόπος για να αποτραπούν πολιτικές τερατογενέσεις είναι να βγει η ΝΔ ισχυρή από την κάλπη

Μητσοτάκης: Ο μόνος τρόπος για να αποτραπούν πολιτικές τερατογενέσεις είναι να βγει η ΝΔ ισχυρή από την κάλπηvdounis Σαβ, 06/05/2023 - 16:39

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο μόνος τρόπος για να αποτραπούν πολιτικές τερατογενέσεις είναι να βγει η Ν.Δ. πολύ ισχυρή από την κάλπη της 21ης Μαΐου

«Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι θα σεβαστώ απόλυτα τις συνταγματικές επιταγές. Εάν η Νέα Δημοκρατία είναι το πρώτο κόμμα, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις, θα λάβω τη διερευνητική εντολή. Και ασφαλώς θα καθορίσω τις κινήσεις μου [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι