Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

16:32 - 06/05/2023

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, […] The post Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα βύσμα για να φύγω απο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;»

«Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι πράγματα που είναι πιο fun» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τα χρήματα λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να πέσει πολύ χαμηλά για τα χρήματα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και την ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, που τον ρώτησε για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5». Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και την ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, που τον ρώτησε για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5». «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος. To άρθρο Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, ρωτώντας τον για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5». «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

"Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα", δηλώνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο