Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»
16:32 - 06/05/2023
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, […]
The post Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα βύσμα για να φύγω απο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;»
«Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι πράγματα που είναι πιο fun» είπε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο Φάνης Λαμπρόπουλος: Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τα χρήματα λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να πέσει πολύ χαμηλά για τα χρήματα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και την ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, που τον ρώτησε για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5».
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και την ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, που τον ρώτησε για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5». «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.
To άρθρο Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, ρωτώντας τον για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5». «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»
"Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα", δηλώνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος.
Διαβάστε το στο pagenews.gr