Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τα συγχαρητήριά μου στον βασιλιά Κάρολο Γ’ και στη βασίλισσα Καμίλα

16:55 - 06/05/2023

Βασιλιάς Κάρολος: Τα συγχαρητήρια της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη στέψη του βασιλικού ζεύγους Η ενθρόνιση του Καρόλου Γ’ «είναι μια απόδειξη της ανθεκτικής δύναμης της βρετανικής μοναρχίας, ένα σύμβολο σταθερότητας και συνέχειας», ανέφερε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στον λογαριασμό της στο Twitter. «Τα συγχαρητήριά […] The post Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τα συγχαρητήριά μου στον βασιλιά Κάρολο Γ’ και στη βασίλισσα Καμίλα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σακελλαροπούλου: Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλιά Κάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλα για την ενθρόνισή τους

Σακελλαροπούλου: Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλιά Κάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλα για την ενθρόνισή τουςvdounis Σαβ, 06/05/2023 - 17:58

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

ΥΠΕΞ: Συγχαρητήρια στον βασιλιά Κάρολο για την ενθρόνισή του

Θερμά συγχαρητήρια στον βασιλιά Κάρολο, «έναν αποδεδειγμένο φίλο της Ελλάδας», για την ημέρα της ενθρόνισής του, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο ίδιο μήνυμα εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και τονίζει πως η [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι