Ρώμη: Ακτιβιστές έβαψαν μαύρα τα νερά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα (βίντεο)

12:02 - 07/05/2023

Τέσσερα άτομα έριξαν κάρβουνο αραιωμένο σε νερό στην Κρήνη των Τεσσάρων Ποταμών, διαμαρτυρόμενοι «για το μαύρο μέλλον που περιμένει την ανθρωπότητα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρώμη: Ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα

Με μαύρη μπογιά έβαψαν ακτιβιστές της Ultima Generazione τα νερά του διάσημου σιντριβανιού των Τεσσάρων Ποταμών στην εμβληματική Πιάτσα Ναβόνα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρώμη: Ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα [βίντεο]

Ρώμη: Μαύρα έβαψαν τα νερά του διάσημου σιντριβανιού των Τεσσάρων Ποταμών στην εμβληματική Πιάτσα Ναβόνα της Ρώμης ακτιβιστές της Ultima Generazione. Όταν έφτασε η αστυνομία, οι ακτιβιστές αντιστάθηκαν παθητικά και απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς. Η Κρήνη των Τεσσάρων Ποταμών δημιουργήθηκε το 1651 από τον γλύπτη και αρχιτέκτονα Μπερνίνι και απεικονίζει τέσσερις μεγάλους ποταμούς των τεσσάρων […] Το άρθρο Ρώμη: Ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιταλία: Έριξαν μαύρο υγρό στο συντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα

Στόχος επίθεσης ακτιβιστών έγινε το συντριβάνι Fontana dei Quattro Fiumi στην Πιάτσα Ναβόνα της Ρώμης, στην Ιταλία.Μια ομάδα ακτιβιστών για το κλίμα στην Ιταλία έριξε «ένα μαύρο υγρό με βάση τον άνθρακα» στο διάσημο συντριβάνι Fontana dei Quattro Fiumi (Συντριβάνι των Τεσσάρων Ποταμών), στη Ρώμη, για να «κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το μαύρο μέλλον που περιμένει την ανθρωπότητα». «Το μέλλον μας είναι τόσο μαύρο όσο αυτό το νερό» ανέφερε η ομάδα που ονομάζεται «Ultima Generazione» («Τελευταία Γενιά») στην ιστοσελίδα της, όπως επισημαίνει το CNN. «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή και με την άνοδο της θερμοκρασίας, είμαστε εκτεθειμένοι στην ξηρασία από τη μία πλευρά και στις πλημμύρες από την άλλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ρώμη: Ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα

Με μαύρη μπογιά έβαψαν ακτιβιστές της Ultima Generazione τα νερά του διάσημου σιντριβανιού των Τεσσάρων Ποταμών στην εμβληματική Πιάτσα Ναβόνα της Ρώμης Όταν έφτασε η αστυνομία, οι ακτιβιστές αντιστάθηκαν παθητικά και απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς. Η Κρήνη των Τεσσάρων Ποταμών δημιουργήθηκε το 1651 από τον γλύπτη και αρχιτέκτονα Μπερνίνι και απεικονίζει τέσσερις μεγάλους ποταμούς των […] The post Ρώμη: Ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά στο διάσημο σιντριβάνι της Πιάτσα Ναβόνα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Την κατάρριψη πυραύλου και drones των Χούθι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του