Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες μετά από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού

12:52 - 07/05/2023

Περού: Εργάτες ορυχείου έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκτιμάται ότι ξέσπασε σε ορυχείο χρυσούΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περού: Είκοσι επτά νεκροί εργάτες από φωτιά σε ορυχείο χρυσού – Βίντεο από τον τόπο τραγωδίας

Είκοσι επτά εργάτες έχασαν τη ζωή τους στο Περού από φωτιά που ξέσπασε σε ορυχείο χρυσού. Πρόκειται για το πιο φονικό δυστύχημα σε ορυχείο της χώρας εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Περού, η φωτιά στο ορυχείο χρυσού προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στην περιοχή Αρεκίπα, στο νότιο τμήμα της χώρας. Σε ... Περισσότερα To άρθρο Περού: Είκοσι επτά νεκροί εργάτες από φωτιά σε ορυχείο χρυσού – Βίντεο από τον τόπο τραγωδίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες στο Περού

Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων στο Περού παραμένει άγνωστος για την ώρα.

Διαβάστε το στο in.gr

Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες μετά από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού

Περού:  Εργάτες ορυχείου έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκτιμάται ότι ξέσπασε σε ορυχείο χρυσού. Έως και 27 εργάτες μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους, ανέφεραν χθες  Σάββατο (6/5) σε ανακοίνωση οι Αρχές της περιοχής της νότιας Αρεκίπα όπου βρίσκεται το ορυχείο. Προς ώρας ο αριθμός των νεκρών δεν έχει επιβεβαιωθεί «διότι […] Το άρθρο Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες μετά από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τραγωδία στο Περού με 27 νεκρούς από πυρκαγιά σε ορυχείο

Είκοσι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Περού λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ένα μικρό ορυχείο χρυσού στον νότο της χώρας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές. Πρόκειται για το… Τραγωδία στο Περού με 27 νεκρούς από πυρκαγιά σε ορυχείο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τραγωδία στο Περού: 27 άτομα κάηκαν σε ορυχείο χρυσού

Πυρκαγιά ξέσπασε σε μικρό ορυχείο χρυσού στο νότιο Περού, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 27 άνθρωποι, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν το συμβάν ως το πιο φονικό δυστύχημα που…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τραγωδία στο Περού: 27 νεκροί από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού

Είκοσι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μικρό ορυχείο χρυσού στο νότιο Περού, όπως ανακοίνωσαν χθες οι αρχές, στο πιο φονικό δυστύχημα που σημειώνεται σε ένα μόνο ορυχείο εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η τοπική κυβέρνηση ανέφερε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα τις πρώτες […] Τραγωδία στο Περού: 27 νεκροί από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Περού: Τραγωδία με 27 νεκρούς από πυρκαγιά σε χρυσωρυχείο

Τη ζωή 27 ανθρώπων κόστισε πυρκαγιά που ξέσπασε που ξέσπασε σε ένα μικρό ορυχείο χρυσού στον νότο του Περού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (7/5) οι αρχές.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες μετά από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού

Περού: Εργάτες ορυχείου έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκτιμάται ότι ξέσπασε σε ορυχείο χρυσού Άγνωστος αριθμός εργατών έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, σε ορυχείο χρυσού στο Περού, όπως ανακοίνωσαν χθες οι αρχές, ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να ανασύρει τους νεκρούς. Έως και 27 εργάτες μπορεί […] The post Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί εργάτες μετά από πυρκαγιά σε ορυχείο χρυσού appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση