Φάνης Μουρατίδης: «Τόσο μικρός δεν μπορείς να διαχειριστείς το τεράστιο μέγεθος της μοναξιάς, σε τρομάζει»
20:18 - 07/05/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ που προβλήθηκε, […]
The post Φάνης Μουρατίδης: «Τόσο μικρός δεν μπορείς να διαχειριστείς το τεράστιο μέγεθος της μοναξιάς, σε τρομάζει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάνης Μουρατίδης: «Τόσο μικρός δεν μπορείς να διαχειριστείς το τεράστιο μέγεθος της μοναξιάς, σε τρομάζει»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ που προβλήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της αδελφής του. Ειδικότερα, ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι γονείς μου μεγάλωσαν στην Θεσσαλονίκη δύο παιδιά και είχε μεσολαβήσει η απώλεια της αδελφής μου που έφυγε όταν ήταν πολύ μικρή. Είχαμε μια διαφορά περίπου δύο χρόνων. Ήμουν και γω πολύ μικρός αλλά το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Έχω έντονες μνήμες από αυτό. Η αδελφή μου ήταν ακόμα πιο μικρή από μένα, περίπου δύο χρονών και τεσσάρων
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Φάνης Μουρατίδης συγκλονίζει: «Τόσο μικρός δεν μπορείς να διαχειριστείς το τεράστιο μέγεθος της μοναξιάς, σε τρομάζει»
O Φάνης Μουρατίδης μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ στον Alpha Κύπρου και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της αδελφής του.
O Φάνης Μουρατίδης μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ στον Alpha Κύπρου και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της αδελφής του. Ειδικότερα, ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι γονείς μου μεγάλωσαν στην Θεσσαλονίκη δύο παιδιά και είχε μεσολαβήσει η […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr