Δολοφονία Άλκη: «Εγώ χτύπησα τον φίλο του Άλκη δύο φορές»

15:25 - 08/05/2023

Δολοφονία Άλκη: «Εγώ χτύπησα τον φίλο του Άλκη δύο φορές» 08/05/2023 Ένας ακόμη κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο ένατος κατηγορούμενος, ανέφερε πως όταν ζούσε στην Αθήνα, πήγαινε κάποιες φορές στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ εκεί, ενώ είχε συμμετάσχει και σε εκδρομές προς τη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, μετακόμισε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη το 2020, λόγω της σχέσης που διατηρούσε με μια κοπέλα. «Ότι και να πω είναι ανούσιο. Τα λόγια μπροστά στον θάνατο ενός νέου παιδιού δεν έχουν καμία σημασία. Έζησα πρόσφατα τον θάνατο ενός δικού μου ανθρώπου, κατάλαβα πως είναι. Να ζητήσω μεγάλη συγγνώμη α

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: «Εγώ χτύπησα τον φίλο του Άλκη δύο φορές»

Ένας ακόμη κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο ένατος κατηγορούμενος, ανέφερε πως όταν ζούσε στην Αθήνα, πήγαινε κάποιες φορές στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ εκεί, ενώ είχε συμμετάσχει και σε εκδρομές προς τη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, ήρθε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη το 2020, λόγω της σχέσης που διατηρούσε […] The post Δολοφονία Άλκη: «Εγώ χτύπησα τον φίλο του Άλκη δύο φορές» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)