Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός στην τελική μάχη με τη Φενέρμπαχτσε για να πάει φάϊναλ-φορ

10:42 - 09/05/2023

Φωτογραφία KLODIAN LATO / EUROKINISSI Η ώρα της... αλήθειας για τον Ολυμπιακό έφτασε! Μετά από 24 νίκες και 10 ήττες στον... Μαραθώνιο της κανονικής περιόδου, αλλά και 2 νίκες - 2 ήττες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ στη σειρά με τη Φενερμπαχτσέ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν μία νίκη, στην τελευταία ευκαιρία τους, για να κλείσουν εισιτήριο με προορισμό το Κάουνας και το φάιναλ φορ της Euroleague, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαϊού. Το τζάμπολ του Game 5 είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 την Τρίτη (9/5), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού ο Ολυμπιακός, που είχε το πλεονέκτημα έδρας ως πρώτος στην κανονική περίοδο, έστω κι αν το απώλεσε στο Game 2, το πήρε πίσ

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με τη Φενέρμπαχτσε

«Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός στον «μεγάλο» εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί κανονικά στο game 5 του ΣΕΦ. Οριστικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο 32χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει την Κυριακή (07.05) ... Περισσότερα To άρθρο Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με τη Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Οριστικό! Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με την Φενέρμπαχτσε!

Οριστικό! Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με την Φενέρμπαχτσε! 09/05/2023 Με τον Κώστα Παπανικολάου στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ο 32χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση (όχι κορονοϊό), με αποτέλεσμα να απουσιάσει την Κυριακή από την προπόνηση. Ωστόσο, ο «Παπ» έδωσε το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση και σήμερα οριστικοποιήθηκε ότι θα βρίσκεται το βράδυ (9/5, 21:30) στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…