Θεσσαλονίκη: Σύλληψη επτά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι

10:56 - 09/05/2023

Στα Διαβατά η κινηματογραφική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ένα από τα σημαντικότερα χτυπήματα στα καρτέλ της κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική κατάφερε η ΕΛΑΣ με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν επτά άτομα τα οποία είχαν παραλάβει 100 κιλά ναρκωτικών από κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η κινηματογραφική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά […] The post Θεσσαλονίκη: Σύλληψη επτά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 7 ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των μελών του κυκλώματος είναι και γνωστά άτομα στην κοινωνία της ΘεσσαλονίκηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης – Εννέα συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης – Εννέα συλλήψειςvdounis Tue, 09/05/2023 - 11:38

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σύλληψη εννιά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη έχει οδηγήσει, μέχρι στιγμής, στην κατάσχεση μεγάλη ποσότητας κοκαΐνης (άνω των 100 κιλών) και στη σύλληψη εννέα ατόμων. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ανάμεσά τους είναι και ένα άτομο που φέρεται ως αρχηγικό μέλος. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που διενεργείται Το άρθρο Σύλληψη εννιά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 7 ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των μελών του κυκλώματος είναι και γνωστά άτομα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης Επτά άτομα τα οποία είχαν παραλάβει 100 κιλά ναρκωτικών από κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν οι άνδρες της αστυνομίας. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά όταν οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο σε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες κάνοντας […] The post Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 7 ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη εννιά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ

Στο λιμάνι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θεσσαλονίκη: 100 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κοντέινερ στο λιμάνι (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στις δυτικές περιοχές της πόλης που οδήγησε στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί ήδη εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και αρχηγικό στέλεχος της οργάνωσης και κατασχέθηκαν περισσότερα από 100.000 ευρώ και 100 κιλά κοκαΐνης. The post Θεσσαλονίκη: 100 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κοντέινερ στο λιμάνι (vid) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”