Ζάππειο: Η εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή

19:26 - 09/05/2023

Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς ομιλητές σε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης - Tο κυβερνών κόμμα θέλει να στείλει ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης σε ολόκληρη την Κεντροδεξιά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Live η εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά και Καραμανλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στις 19.30 στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία θα μιλήσουν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο Μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη θα παρουσιαστεί , με την προβολή σχετικού βίντεο ενώ θα προβληθεί ... Περισσότερα To άρθρο Live η εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά και Καραμανλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαζί στο Ζάππειο Μητσοτάκης, Σαμαράς και Καραμανλής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, Κώστας δίνουν το παρών στις εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο.

Διαβάστε το στο tovima

Νέα Δημοκρατία: LIVE η εκδήλωση στο Ζάππειο παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή

Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στις 19.30 στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία θα μιλήσουν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο Μέγαρο. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, Πορφυλένια Κανελλοπούλου. […] Το άρθρο Νέα Δημοκρατία: LIVE η εκδήλωση στο Ζάππειο παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΝΔ: Μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης πριν τις κάλπες η κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή

Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου εκπέμποντας μηνύματα ενότητας και αυτοπεποίθησης, τα οποία ενισχύονται από ένα σαφές δημοσκοπικό προβάδισμα που επιβεβαιώνει την συσπείρωση της κεντροδεξιά παράταξης. Η εκδήλωση για την «Ημέρα της Ευρώπης» που διοργανώθηκε χθες στο Ζάππειο περιείχε ισχυρούς συμβολισμούς τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και στο […] The post ΝΔ: Μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης πριν τις κάλπες η κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Live: Η εκδήλωση της ΝΔ για την Ημέρα της Ευρώπης – Παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά και Καραμανλή

Παρουσία τριών πρωθυπουργών, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή διεξάγεται αυτήν την ώρα στο Ζάππειο εκδήλωση της ΝΔ για την «Ημέρα της Ευρώπης» με αφορμή την 43η επέτειο της ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ.  Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο αναδρομικό βίντεο, το οποίο εστιάζει στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

LIVE – Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο: Παρόντες Μητσοτάκης, Σαμαράς και Καραμανλής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στις 19.30 στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία θα μιλήσουν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο Μέγαρο. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, Πορφυλένια Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με […] The post LIVE – Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο: Παρόντες Μητσοτάκης, Σαμαράς και Καραμανλής appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων