Βασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά κατά των Παυλίδου – Παπαγιάννη»
10:42 - 10/05/2023
Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός ρωτήθηκε για την αγωγή που άσκησε η Σοφία […]
The post Βασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά κατά των Παυλίδου – Παπαγιάννη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Γκουρούσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον τους»
Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αγωγή που άσκησε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη, ζητώντας του το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη, με αφορμή το επίμαχο περιστατικό σε παράσταση το 2018. «Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλης Γκουρούσης: Στρέφεται κατά της Σοφίας Παυλίδου – «Δε καταλαβαίνω γιατί έπαθε ηθική βλάβη»
Ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης που ήταν και παραγωγός στην παράσταση “Πετάει-πετάει” κατά την οποία συνέβη
To άρθρο Βασίλης Γκουρούσης: Στρέφεται κατά της Σοφίας Παυλίδου – «Δε καταλαβαίνω γιατί έπαθε ηθική βλάβη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά σε όλους αυτούς που κάνανε κακό στην παράστασή μου»
Την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης όταν ρωτήθηκε για τη νέα αγωγή που άσκησε η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Γκουρούσης ήταν ο παραγωγός της παράστασης όπου συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς. «Ήξερα ότι το είχαν διευθετήσει. Τελικά μάλλον ο Παπαγιάννης δεν θα το […]
The post Βασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά σε όλους αυτούς που κάνανε κακό στην παράστασή μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr