Στέλιος Χανταμπάκης σε Χριστοπούλου: «Ήρθα για να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»
12:00 - 10/05/2023
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε έναν ιδιαίτερο διάλογο στην αρχή […]
The post Στέλιος Χανταμπάκης σε Χριστοπούλου: «Ήρθα για να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χανταμπάκης για Χριστοπούλου: «Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»
«Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, δεν θα με ηρεμήσει, ούτε θα με αγχώσει παραπάνω» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor
Διαβάστε το στο «Επίθεση» Στέλιου Χανταμπάκη σε Χριστοπούλου: «Ήρθα για να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος πέταξε την σπόντα του στην Έλενα Χριστοπούλου.Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος πέταξε την σπόντα του στην Έλενα Χριστοπούλου.Είχα δει, πριν φύγω, τι έλεγαν οι εκπομπές και είδα και τώρα που γύρισα λίγο. Οπότε, έχω μια εικόνα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν θα με ηρεμήσει, ούτε θα με αγχώσει παραπάνω, αγχώθηκα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέλιος Χανταμπάκης σε Χριστοπούλου: «Ήρθα για να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»
«Κράτησα κάτι πριν μπω στο παιχνίδι...»
Διαβάστε το στο news.gr