Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Περιπλέκεται το μυστήριο του θανάτου του - Τα ερωτηματικά
12:04 - 10/05/2023
Ψάχνουν απαντήσεις για τον αιφνίδιο χαμό του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. «Ήταν άρρωστος αλλά όχι στα τελευταία του».Η εντολή εισαγγελέα να αναστείλει την κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα εγείρει πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου του καναλάρχη, με τους δικηγόρους της εκάστοτε πλευράς να δίνει τη δική της εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως να δίνεται σαφής εικόνα για τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η συγκεκριμένη εισαγγελική απόφαση. Από μόνο του, ωστόσο, το γεγονός ότι αναβλήθηκε η κηδεία του υποδεικνύει ότι ενδεχομένως κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Πώς ξεκίνησε η κινητοποίηση για τον θάνατό του Σύμφωνα με τις πληροφορίες
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τα τελευταία λόγια του καναλάρχη, τα χρέη και τα αναπάντητα ερωτήματα [βίντεο]
Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Εμφανώς καταβεβλημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο γνωστός επιχειρηματίας και καναλάρχης επικοινωνούσε με ένα ερασιτεχνικό βίντεο την τελευταία του επιθυμία. «Δεν θέλω να με πάρουν ο Διονύσης, ούτε οι συγγενείς από το σπίτι μου με δικαστική συμπαράσταση. Δεν το επιτρέπω αυτό. Έχω επιλέξει τον φίλο μου τον Σπύρο Λαμπίρη να με φροντίζει» […]
Το άρθρο Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τα τελευταία λόγια του καναλάρχη, τα χρέη και τα αναπάντητα ερωτήματα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚωνσταντίνος Παπανικόλας: Τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει
Τα τελευταία λόγια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, τα χρέη και τα ερωτήματα που γεννιούνται μετά τον θάνατο του καναλάρχη. «Δεν θέλω να με πάρουν ο Διονύσης, ούτε οι συγγενείς, ούτε ο Παπαμέτης από το σπίτι μου». Είναι τα τελευταία λόγια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Εμφανώς καταβεβλημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο γνωστός επιχειρηματίας και καναλάρχης επικοινωνούσε […]
Το άρθρο Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr