Χρήστος Φωτίδης: «Ο αδερφός μου γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο και πήγε από μοτοσυκλέτα»

14:36 - 10/05/2023

Για την απώλεια του αδερφού του απάντησε ο Χρήστος Φωτίδης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός δεν άντεξε και […] The post Χρήστος Φωτίδης: «Ο αδερφός μου γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο και πήγε από μοτοσυκλέτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Φωτίδης: Ο αδερφός μου γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο και πήγε από μοτοσυκλέτα

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον ηθοποιό Χρήστο Φωτίδη ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού του. Ο ηθοποιός δεν άντεξε και «λύγισε» κατά τη διάρκεια της αναφοράς του στο θάνατό του αδερφού του. «Ο αδελφός μου ήταν 46 ετών και άφησε τέσσερα ανήλικα παιδιά. Την προηγούμενη Κυριακή βαφτίσαμε το αβάφτιστο κοριτσάκι του. Ήταν ένα συγκλονιστικό πράγμα γιατί γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο στους λεμφαδένες και πήγε σε μια στροφή από μοτοσυκλέτα»», είπε αρχικά ο Χρήστος Φωτίδης. Ο Χρήστος Φωτίδης είπε επίσης: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα, δεν πρόλαβε να μιλήσει καν με τα παιδιά του. Είναι συγκλονιστικό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος έτσι».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Χρήστος Φωτίδης: «Ο αδερφός μου γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο και πήγε από μοτοσυκλέτα»

«Λύγισε» μπροστά στις κάμερες ο Χρήστος Φωτίδης, όταν μίλησε για την απώλεια του αδελφού του.«Λύγισε» μπροστά στις κάμερες ο Χρήστος Φωτίδης, όταν μίλησε για την απώλεια του αδελφού του.«Ο αδελφός μου ήταν 46 ετών και άφησε τέσσερα ανήλικα παιδιά. Την προηγούμενη Κυριακή βαφτίσαμε το αβάφτιστο κοριτσάκι του. Ήταν ένα συγκλονιστικό πράγμα γιατί γλίτωσε από το Σάμινα, από καρκίνο στους λεμφαδένες και πήγε σε μια στροφή από μοτοσυκλέτα», είπε αρχικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο