Τραγωδία στην Άρτα: «Ο γιος μου έχει πάθει σοκ» – Ο παππούς του 5,5 μηνών βρέφους στο T-live
15:28 - 10/05/2023
Παγωμένο το Πανελλήνιο με την τραγωδία στην Άρτα, όταν ένα βρέφος 5,5 μηνών πέθανε μέσα σε
To άρθρο Τραγωδία στην Άρτα: «Ο γιος μου έχει πάθει σοκ» – Ο παππούς του 5,5 μηνών βρέφους στο T-live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στην Άρτα: «Ο γιος μου έχει πάθει σοκ» λέει ο παππούς του βρέφους
Η έλλειψη οξυγόνου και η θερμοπληξία τα δύο αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης
Διαβάστε το στο Τραγωδία στην Άρτα: «Έχει πάθει σοκ» λέει για το γιο του ο παππούς του βρέφους
Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς
Διαβάστε το στο Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική μεταφέρθηκε ο πατέρας του βρέφους
Περισσότερα σε λίγο...
Διαβάστε το στο Τραγωδία στην Άρτα: «Ο γιος μου έχει πάθει σοκ» – Τι λέει ο παππούς του 5,5 μηνών βρέφους
Παγωμένο το Πανελλήνιο με την τραγωδία στην Άρτα, όταν ένα βρέφος 5,5 μηνών πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς ο πατέρας του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.
Διαβάστε το στο thebest.grΆρτα: «Ο γιος μου έχει πάθει σοκ» – Η δήλωση του παππού του βρέφους
«Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως, αλλά δεν ξέρω τι έγινε χθες και δεν το πήγε» (BINTEO)
Διαβάστε το στο neolaia.gr