Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο ΕΣΥ που οραματίζομαι είναι μία από τις τρεις κεντρικές πολιτικές μου προτεραιότητες

22:48 - 10/05/2023

Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος η τέταρτη θεματική ενότητα στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη για την κριτική ότι πριμοδοτεί την ιδιωτική παιδεία και την υγεία εις βάρος της δημόσιας. Ρωτήθηκε επίσης για τις ελλείψεις στην περιφέρεια στον τομέα της υγείας τι θα κάνει. «Το νέο ΕΣΥ που οραματίζομαι είναι μια από τις τρεις κεντρικές πολιτικές μου προτεραιότητες», είπε ο πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: «Έχουμε εκπονήσει πρόγραμμα με 10.000 προσλήψεις στην υγεία για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες καθυστερήσεις για χειρουργεία και ραντεβού. Δεν είναι αποδεκτά όπως και τα ράντζα. Έχουμε σχέδιο για την αναμόρφωση τω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ντιμπέιτ κατέδειξε πως υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης

Εκλογές 2023: Σε χαιρετισμό σε συγκέντρωση στα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για το τι κατάλαβε από την εμπειρία του ντιμπέιτ. «Μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας αυτή της ΝΔ και από την άλλη υπάρχει ένας προοδευτικός αχταρμάς» είπε.  «Τι κατέδειξε το debate φίλες και φίλοι; Τι κατάλαβα εγώ από αυτή την εμπειρία, […] The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ντιμπέιτ κατέδειξε πως υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας