K. Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου

09:50 - 11/05/2023

Μία ανασκόπηση των δεσμεύσεών του, όπως τις διατύπωσε στο χθεσινό debate, κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής τηλεμαχίας. «Θέλω… K. Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας

Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από το χθεσινό debate ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι ο βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες μέσω του debate που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου, για το πρόγραμμα ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης για debate: «Βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου»

Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από τo χθεσινό debate, ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ και το πώς θα συνεχίσει «στον δρόμο της προόδου». «Θέλω […] Το άρθρο Μητσοτάκης για debate: «Βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης για debate: «Βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου»

Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από τη χθεσινή τηλεμαχία, ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από τη χθεσινή τηλεμαχία, ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ και το πώς θα συνεχίσει «στον δρόμο της προόδου». «Θέλω να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από τo χθεσινό debate, ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ και το πώς θα συνεχίσει «στον δρόμο της προόδου». Θέλω […] The post Μητσοτάκης για debate: «Βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας

Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από το χθεσινό debate ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου

Η ανασκόπηση που «ανέβασε» στο Twitter ο πρωθυπουργός

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου

Ανάρτηση για το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση το βράδυ της Τετάρτης έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θέλησε να ευχαριστήσει όσους το παρακολούθησαν, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις που έκανε στο πλαίσιο της τηλεμαχίας. “Θέλω να ευχαριστήσω όσους παρακολούθησαν το χθεσινό […] The post Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο