Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο – Ρε παιδιά, τι μπούρδες είναι αυτές;»
12:00 - 11/05/2023
Κάποια μηνύματα που έλαβε στο κινητό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έκαναν την Κατερίνα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο – Ρε παιδιά, τι μπούρδες είναι αυτές;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο» (Βίντεο)
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της όταν ορισμένοι τηλεθεατές τις έστελναν συγχαρητήρια για τον γάμο της - Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο – Ρε παιδιά, τι μπούρδες είναι αυτές;»
H Kατερίνα Καινούργιου έλαβε κάποια μηνύματα στο κινητό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της που την έκαναν να ξεσπάσει σε γέλια και θέλησε να τα μοιραστεί όχι μόνο με τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της.H Kατερίνα Καινούργιου έλαβε κάποια μηνύματα στο κινητό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της που την έκαναν να ξεσπάσει σε γέλια και θέλησε να τα μοιραστεί όχι μόνο με τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της.Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι της στέλνουν μηνύματα και της εύχονται “η ώρα η καλή” καθώς κυκλοφορεί δημοσίευμα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι – Τι μπούρδες είναι αυτές;»
Για τα μηνύματα που δέχθηκε στο κινητό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σήμερα και την έκαναν να ξεσπάσει σε γέλια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΚαινούργιου: «Γράφουν ότι παντρεύομαι – Τι μπούρδες είναι αυτές;»
Για τα μηνύματα που δέχθηκε στο κινητό της κατά τη…
Διαβάστε το στο onsports.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν ότι παντρεύομαι με έναν δικηγόρο»
Η Κατερίνα Καινούργιου προς έκπληξη της άρχισε να δέχεται μηνύματα στην εκπομπή με ευχές με αφορμή άρθρο για την προσωπική της ζωή. «Μου στέλνουν μηνύματα ότι γράφεται ένα άρθρο ότι παντρεύομαι με έναν δικηγόρο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε γέλια. Και συνέχισε: «Πού να ξέρω; Μου χρεώνουν έναν που δεν ξέρω καν. Μου στέλνουν […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν ότι παντρεύομαι με έναν δικηγόρο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr