Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης στο ντιμπέιτ είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει γιατί παρακολουθήθηκα

12:34 - 11/05/2023

«Εχω ένα κενό μέσα μου για πράγματα που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσω», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη σε ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, σε σχέση με το χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ενώ για το ζήτημα των υποκλοπών δήλωσε πως έχει «εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ν. Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει τον λόγο της παρακολούθησης μου

Στο ενδεχόμενο των μετεκλογικών συνεργασιών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μία μέρα μετά το debate των πολιτικών αρχηγών. Ο… Ν. Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει τον λόγο της παρακολούθησης μου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ανδρουλάκης: “Ο Μητσοτάκης είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει γιατί παρακολουθήθηκα”

Τα συμπεράσματα που έβγαλε από το debate της Τετάρτης μοιράστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Τι είπε για υποκλοπές και συνεργασίες. Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με αφορμή το χθεσινοβραδινό debate παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. “Έχω ένα κενό μέσα μου για πράγματα που δεν μου δόθηκε η […] The post Ανδρουλάκης: “Ο Μητσοτάκης είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει γιατί παρακολουθήθηκα” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης στο debate είπε για πρώτη φορά ότι ξέρει γιατί παρακολουθήθηκα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διερωτήθηκε «αν το άκουσε αυτό η ελληνική δικαιοσύνη».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Βολιβία: Υπό έκδοση ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην Προέδρου Έβο Μοράλες

Ένθετο Κόσμος: «CYBERCAB» το καινούριο ρομποτικό ταξί χωρίς οδηγό

Χωρίς λούνα παρκ το παζάρι της Καρδίτσας – Πλειοδότρια η 78χρονη με το “λευκό” ποινικό μητρώο

Έρ. Σωτηροπούλου στο Πρώτο: Το σεξ στις μέρες μας είναι μπανάλ – Ταμπού έχει γίνει το συναίσθημα και το να λες σ’ αγαπώ (audio)

Unilever: Πούλησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ρωσία στον όμιλο Arnest

Aυτοκίνητα: Μείωση πωλήσεων 5,6% τον Σεπτέμβριο