Νίκος Μπίστης: Γιατί ο Τσίπρας νίκησε χθες

14:40 - 11/05/2023

Χτες όλοι κατάλαβαν γιατί ο Μητσοτάκης δεν θέλει μια ελεύθερη συζήτηση με τον Τσίπρα.Προφανώς λόγω της θέσης μου δεν είμαι αυτό που λένε «αντικειμενικός». Με αυτή την παραδοχή, επιστρατεύοντας όση κοινή λογική έχω θα αποπειραθώ μια αξιολόγηση του debate. Δεν θα σταθώ στην άνεση, χιούμορ, αμεσότητα που διαθέτει ο Τσίπρας, προσόντα γνωστά τα οποία ξεδίπλωσε χτες. Πολύ σημαντικό επίτευγμα ήταν ότι αυτός έβαλε την ατζέντα και εκ των πραγμάτων δεν συγκροτήθηκε αντι ΣΥΡΙΖΑ Μέτωπο ενώ αντιθέτως οι αντιδεξιές συμπτώσεις προέκυπταν αβίαστα. Όσο και να ξόρκιζαν την προοπτική προοδευτικής διακυβέρνησης , όσο και να ορκίζονταν ότι ουδέποτε κλπ κλπ αυτή πεισματάρικα κάθε λίγο και λιγάκι πεταγόταν στην συζήτη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά