Σοφία Βόσσου για Μικρούτσικο: «Ο κόσμος μάς έχει ταυτίσει όπως τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ»
15:00 - 11/05/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον […]
The post Σοφία Βόσσου για Μικρούτσικο: «Ο κόσμος μάς έχει ταυτίσει όπως τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: «Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Μικρούτσικο, όπως την Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ»
«Στις μεγάλες πίστες είναι ονόματα πιο εμπορικά από εμένα. Όταν ξεκίνησα δεν ξεκίνησα για να κάνω καριέρα και το συνεχίζω αυτό στον εγκέφαλό μου. Ο κόσμος δεν ξέρει τι έχω κάνει στην καριέρα μου και σε αυτό φταίω και εγώ, διότι δεν έχω διαφημίσει ποτέ τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ποτέ έμπορος του εαυτού μου», […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βόσσου: «Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Μικρούτσικο, όπως τη Βίσση με τον Καρβέλα»
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τον γάμο της κόρης της. Η Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και εξήγησε τους λόγους που δεν θέλησε ποτέ να προωθήσει τον εαυτό της και την καριέρα της. «Στις μεγάλες πίστες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ο κόσμος μάς έχει ταυτίσει όπως τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε η Σοφία Βόσσου - Mίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Διαβάστε το στο neolaia.gr