Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω

21:34 - 11/05/2023

«Πλακωθήκαμε τότε, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, τη σύντροφό του, Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και για τον καβγά του παλιότερα με έναν σκηνοθέτη. «Η κόρη μου με συμβουλεύεται ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρομπ Ράινερ: Βρήκαν αίμα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο γιος του Νικ – Με σεντόνια καλυμμένα τα παράθυρα

Ο προϋπολογισμός του 2026 δεν μας προετοιμάζει για την πραγματική μεταμνημονιακή κατάσταση της οικονομίας

Βραβεία ΠΣΑΤ 2025: Τη Δευτέρα η ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού – Όλες οι υποψηφιότητες

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι μια μέρα θα ανοίγω την πόρτα ενός σπιτιού σαν κι αυτό

Η νέα πολιτική της Κομισιόν για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της συζύγου του: Μη μου ανοίγετε πληγές, είναι δυνατόν να μη μου λείπει;