MasterChef: Τους «έκραξε» ο Τράκας – «Το ίδιο μου κάνει υπάρχεις δεν υπάρχεις»

22:12 - 11/05/2023

Διαφορετική είναι η σημερινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, καθώς βρίσκεται εκτός Αττικής. Οι top 8 θα πρέπει να ετοιμάσουν τα […] The post MasterChef: Τους «έκραξε» ο Τράκας – «Το ίδιο μου κάνει υπάρχεις δεν υπάρχεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Με τον… καλό τον λόγο ο Νίκος Τράκας για τους συμπαίκτες του – «Το ίδιο μου κάνει, υπάρχεις δεν υπάρχεις»

Οι top 8 του MasterChef 2023 εμφανίστηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/5) έτοιμοι για μια ακόμα ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις κριτές και οι παίκτες ταξίδεψαν στο πανέμορφο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού στην Αχαΐα όπου θα διεξαγόταν η νέα δοκιμασία. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας πως αυτή τη φορά πρώτα θα μάθουν το ζητούμενο και ύστερα θα χωριστούν σε ομάδες. «Θέλουμε από εσάς να ενώσετε δύο μαγειρικούς κόσμους. Τους μεζέδες με τη γαστρονομία. Αυτό θα είναι το μαγειρικό ζητούμενο, γαστρονομικοί μεζέδες. Θα υπάρχουν συγκεκριμένα υλικά, αλλά δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα», είπε ο σεφ. Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ως νικητής του Mystery Box, είχε στη διάθεσή του τα πολύ σημαντικά πλεο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef 2023 - Ειρωνία από Τράκα: Το ίδιο μου κάνει υπάρχεις δεν υπάρχεις

Ο Νίκος Τράκας βρήκε την ευκαιρία για να κράξει πάλι τους συμπαίκτες του στην ομαδική του MasterChef 2023.Η ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2023 έγινε σε εξωτερικό χώρο και χωρίς καθόλου ηλεκτρικές συσκευές, αφού οι 8 μάγειρες είχαν στη διάθεσή τους μόνο φωτιά για να προετοιμάσουν το menu τους. Οι δύο ομάδες όπως διαμορφώθηκαν: Η Μπλε ομάδα έχει αρχηγό τον Άγγελο Τσιγκάκο και τους Νίκος Τρ., Ηλία κι Αλέξανδρο. Ενώ η Κόκκινη ομάδα έχει αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και τους Δημήτρη, Μαρία Λ. και Μαρία Μπέη. Ο Νίκος Τράκας ψήνει κάποια υλικά στη φου φου που βρίσκεται σε εσωτερικό σημείο, όπου οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές, αφού η φωτιά δεν είχε «καθίσει» ακόμη. Ο Γιώργος Πορφύρης πήγε εκεί για να ψήσει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο