Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σχόλια»
09:20 - 12/05/2023
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της άσκησης της δικηγορίας αλλά και αργότερα που μπήκε στη Βουλή. «Δεν θέλω αυτά τα εμπόδια, τα σεξιστικά σχόλια, την καχυποψία που έχουμε υποστεί εμείς να είναι το δεδομένο για τις γυναίκες που έρχονται μετά από εμάς», δήλωσε […]
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σχόλια» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σεξιστικά σχόλια»
Η Όλγα Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της άσκησης της δικηγορίας αλλά και αργότερα που μπήκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: «Πάρα πολύ το έχω αισθανθεί ως νεαρή δικηγόρος γιατί εγώ ξεκίνησα πολύ πολύ μικρή. Πήρα γρήγορα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΌλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σεξιστικά σχόλια»
Η Όλγα Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τα σεξιστικά
To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σεξιστικά σχόλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr