«Δεν ξεχνάει τον Πούκι ο Ολυμπιακός»

10:01 - 12/05/2023

Πληροφορίες από τη Φινλανδία μπλέκουν τον 33χρονο «μπόμπερ» με τους Πειραιώτες. Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Νόριτς και μένει ελεύθερος.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ευαγγέλου στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Elite ξένος διαιτητής δεν βρέθηκε και έτσι ο «τελικός» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα έχει διαιτητή τον Ευαγγέλου και στο VAR Πορτογάλο. Μανούχος στο ΑΕΚ-Βόλος, Τζήλος στο Παναθηναϊκός-Άρης. Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή (20:00) για την 10η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, που θα κρίνει την τρίτη θέση στην κατάταξη […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

«Ενδιαφέρεται για τον Πούκι ο Ολυμπιακός»

Ο Τεέμου Πούκι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και φινλανδικά δημοσιεύματα τον μπλέκουν με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει του χρόνου στους τίτλους και τ καλοκαίρι ενδέχεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές παικτών στο ρόστερ του. Ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει εδώ και χρόνια είναι ο Τέεμου Πούκι που αγωνίζεται στη Νόριτς αλλά […] The post «Ενδιαφέρεται για τον Πούκι ο Ολυμπιακός» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μέσα και ο Τάισον για Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη την Κυριακή (14.05). Η επίθεση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στις προπονήσεις καθώς ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να βρει γκολ για να πάρει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και μαζί το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν. Την Παρασκευή (12.05) οι επιθετικοί […] The post Μέσα και ο Τάισον για Ολυμπιακό! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)