Σοφία Βόσσου: «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος»
15:22 - 12/05/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν η Σοφία Βόσσου και μίλησε για την επιλογή της να χωρίσει […]
The post Σοφία Βόσσου: «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου επανάσταση μου στην Ελλάδα»
Σοφία Βόσσου: Μεγάλωσε την κόρη της με τη βοήθεια της πεθεράς της - «Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος.…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒόσσου: Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος – Την Ερασμία την μεγάλωσα με την βοήθεια της πεθερούλας μου
Απέναντι από το Φώτη Σεργουλόπουλο, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Βόσσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη επανάσταση που έχει κάνει στη ζωή της αλλά και στο γάμο της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη. «Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος. Ποιο παιδάκι θα το έκανε αυτό; Το έκανα συνειδητά. Είπα ότι αυτό εδώ δεν πάει κι αν συνεχίσω να μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες για ποιον λόγο; Δεν πήγε. Δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε» σημείωσε η τραγουδίστρια. «Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βόσσου: «Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος»
«Ήμουν και στον γάμο της κόρης μου και στον αρραβώνα - Όταν υπάρχει μια τέτοια σχέση, είναι πολύ δύσκολο να μην βλέπεσαι εύκολα»
Διαβάστε το στο neolaia.grΣοφία Βόσσου: “Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα ενώ ήμουν έγκυος”
Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Παρασκευής. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να χωρίσει ενώ ήταν έγκυος και για τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της. “Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα ενώ ήμουν έγκυος 20 χρόνων. Ποιο […]
The post Σοφία Βόσσου: “Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα ενώ ήμουν έγκυος” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΣοφία Βόσσου: «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος»
Η Σοφία Βόσσου είναι και δηλώνει ένας ανατρεπτικός χαρακτήρας. «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος, ήμουν 20 χρονών», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Στο μεγάλωμα της κόρης της είχε βοήθεια από την πεθερά της, ενώ όταν η Ερασμία Μάνου μεγάλωσε λίγο ήταν μονάχα οι δυο τους. «Ποιο […]
The post Σοφία Βόσσου: «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr