Άρτα: Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου, λέει ο πατέρας του βρέφους – “Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο” λέει ο δικηγόρος

17:40 - 12/05/2023

Ο πατέρας που ξέχασε στο αυτοκίνητο το βρέφος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αφέθηκε μετά την απολογία του ελεύθερος, με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» είπε στον δικηγόρο του ο 37χρονος, μόλις άκουσε την Το άρθρο Άρτα: Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου, λέει ο πατέρας του βρέφους – “Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο” λέει ο δικηγόρος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρτα: Το μεσημέρι η κηδεία του βρέφους - «Η αγάπη των γονιών θα ξεπεράσει τον θάνατο του παιδιού»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η οικογένεια και οι συγγενείς του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν το ξέχασε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ο ίδιος του ο πατέρας, θα το συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Άρτα: Το μεσημέρι η κηδεία του βρέφους – «Η αγάπη των γονιών θα ξεπεράσει τον θάνατο του παιδιού»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η οικογένεια και οι συγγενείς του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν το ξέχασε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ο ίδιος του ο πατέρας, θα το συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Το μωράκι θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του, όπως αρχικά […] The post Άρτα: Το μεσημέρι η κηδεία του βρέφους – «Η αγάπη των γονιών θα ξεπεράσει τον θάνατο του παιδιού» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Άρτα: Το μεσημέρι η κηδεία του βρέφους – «Η αγάπη των γονιών θα ξεπεράσει τον θάνατο του παιδιού» (video)

Το μεσημέρι του Σαββάτου η οικογένεια και οι συγγενείς του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν το ξέχασε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ο ίδιος του ο πατέρας, θα το συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Το μωράκι θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του, …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας